Wednesday, March 29, 2023

Tag: Aktori dhe regjisori Andon Qesari (1942)

Aktori dhe regjisori Andon Qesari (1942)

    Andon Qesari (1942). Aktor, regjisor, pedagog. Lindi ne fshatin Qeparo, Himare, me 27 qershor. Kreu shkollen e mesme, “Politeknikumin 7 Nentori”, ne Tirane, me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!