Tuesday, October 19, 2021

Tag: Aktori dhe regjisori Alfred Bualoti (1953)

Aktori dhe regjisori Alfred Bualoti (1953)

    Alfred Bualoti (1953-). Regjisor, aktor. Lindi ne Tirane, me 5 tetor. Mbaroi Institutin e Larte te Arteve* per aktor, me 1974. Filloi pune si regjisor...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com