Thursday, February 2, 2023

Tag: aktore e magjishme e skenës dhe kinemasë shqiptare

Antoneta Papapavli, aktore e magjishme e skenës dhe kinemasë shqiptare

    Aktorja e 130 roleve, Antoneta Papapavli, e cila në karrierën e saj të gjatë artistike mbajti titullin “Artiste e Merituar” është një nga themeluese...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!