Tuesday, October 26, 2021

Tag: Akademiku Bedri Dedja (1930-2004)

Akademiku Bedri Dedja (1930-2004)

      Bedri Dedja lindi në 20 nëntor të vitit 1930 në Korçë, studioi në Moskë psikologjinë dhe pedagogjinë e letërsisë për fëmijë, shkrimtar shqiptar. U...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com