Friday, October 7, 2022

Tag: Ahmet Shqari: Rrugëtim në Radio-Tirana

Ahmet Shqari: Rrugëtim në Radio-Tirana, komenti i ndeshjeve historike të futbollit...

      INTERVISTË/ Flet mjeshtri i gazetarisë shqiptare Ahmet Shqari: Reportazhin, “Një fener ndriçon rrugën”, ma pati pëlqyer dhe vlerësuar shkrimtari i shquar, Dritëro Agolli. Për gati...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!