Saturday, May 21, 2022

Tag: AGIM SHUKA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

AGIM SHUKA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

  Agim Shuka në role:   "Oshëtimë në bregdet" - (1966)...Dini     "PLagë të vjetra" - (1969)...Bashkimi     "Në fillim të verës" - (1975)...Sandri     "Vajzat me kordele të kuqe" - (1978)...Mësuesi i...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!