Saturday, May 21, 2022

Tag: Abaz Hoxha

Abaz Hoxha, studjues dhe historian i kinematografisë

    Nga Pjerin Logoreci   Abaz Tahir Hoxha Inxinier elektronik, Studjues dhe Historian i Kinematografisë... Lindi në Tragjas, Vlorë më 14 prill 1930. Rrjedh nga një familje tradicionalisht intelektuale...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!