Friday, October 22, 2021

Tag: A ju kujtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”?! Shikoni se çfarë ndyshimi drastik ka pësuar ajo pas 17 vitesh

A ju kujtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”?! Shikoni se çfarë...

    Seriali Njerëz dhe fate na ka shoqëruar për shumë gjatë dhe është rrënjosur thellë në mendjen tonë. Të gjithë e kujtojmë serialin e parë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com