Tuesday, October 19, 2021

Tag: A ju a ka thënë ndonjëherë nëna juaj një nga këto shprehje tipike të nënave shqiptare?!

A ju a ka thënë ndonjëherë nëna juaj një nga këto...

    Të gjitha nënat në botë janë të veçanta, dhe të rëndësishme për fëmijët sa vetë jeta. Të gjithë biem dakord në një pikë, që...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com