Saturday, April 1, 2023

Tag: A E DINI KËTË TË FUNDIT TË SALLAKUT?

A E DINI KËTË TË FUNDIT TË SALLAKUT?

      Duke iu afruar fundit të librit ‘Si qeshnim në diktaturë’ , mendova të lëshoj një bisht shlodhës dhe argëtues me anekdotat më të bukura...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!