Monday, February 6, 2023

Tag: 85 vjeçe dhe e bukur si Tinka Kurti

85 vjeçe dhe e bukur si Tinka Kurti

    E bukura e Tinka Kurtit nuk është vetëm në portretin e saj, në rolet që spikatën aq shumë në kinematografinë shqiptare. E bukura tek...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!