Monday, October 18, 2021

Tag: 5 gushti shenon daten e lindjes dhe ndarjen nga jeta

In memoriam/ Stavri Shkurti, 5 gushti shenon daten e lindjes dhe...

      Figura artistike e aktorit Stavri Shkurti, që nga vendi i saj në rradhën e parë, e ndillte prej kohësh një shkrim. Florika, bashkëshortja e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com