Tuesday, October 26, 2021

Tag: 3 vite nga Shenjtërimi i Nënë Terezës…sot Shenjta Terezë

3 vite nga Shenjtërimi i Nënë Terezës…sot Shenjta Terezë

    5 Shtatori është një ditë e veçantë për të gjithë shqiptarët! Sot është dita e shenjtërimit të Nënë Terezës, nëna e madhe botës dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com