SOTIRAQ ÇILI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Sotiraq Çili në role:

 

 

 

“Prita” – (1968)…Oficeri gjerman

 

 

“Montatorja” – (1970)…Brigadieri

 

 

“Rrugicat që kërkonin diell” – (1975)…

 

 

“Një udhëtim i vështirë” – (1977)…Inxhinier Agimi

 

 

“Tomka dhe shokët e tij” – (1977)…Tomori

 

 

“Gjeneral gramafoni” – (1978)…Zoti Ilia

 

 

“Pas gjurmëve” – (1978)…Guri

 

 

“Me hapin e shokëve” – (1979)…Mesues Fatmiri

 

 

“Karnavalet” – (1980)…Piktori

 

 

“Vjeshtë e nxehtë e 41-së” – (1980)…Kuestori

 

 

“Rikonstruksioni” – (1987)…Inxhinier Gjergji

 

 

“Kush është vrasësi” – (1989)…Daja

 

 

“Kronikë e një nate” – (1990)…Nikolai

 

 

“Kostandini” – Prifti

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here