Solidarizim mjaft i madh i qytetarëve pogradecarë! Çfarë humanizmi dhe qytetarie

0

 

 

Solidaritet i paparë nga Pogradeci sot për mbledhjen e ndihmave. Faleminderit çdo qytetari, nxënësve të shkollave fondacioneve Diakoinia dhe Cfn dhe çdo kush tjetër që është duke kotribuar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here