“SHQIPONJAT PARTIZANE”, KENGE NGA KORI DHE KOMPLEKSI I BURRAVE TE ANSAMBLIT TE USHTRISE POPULLORE

0

 

“Shqiponjat Partizane”; Koncert me kenge nga kori dhe kompleksi i burrave te Ansamblit te Ushtrise Popullore.

Ne program: Hymni i Ushtrise; Hakmarje rini’ Dalengadale po vjen behari; N’ato maja ripa – ripa; Shqiponjat Partizane; O i vogel o Partizan; Kenge per Emin Durakun; Malet me blerim mbuluar; Marrshi i divizionit te pare sulmues.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here