Së shpejti…në sallën e teatrit ” P.Marko”. Nje shfaqje që kurrësesi nuk duhet humbur…

0

 

 

Nëse ndodh që nuk kthehesh në shtëpi si zakonisht në orën shtatë, patjetër që shqetësimi dhe ankthi do të prek së pari gruan dhe të afërmit…Por nëse ndodh që në këtë kohë të mungesës tënde ndodh edhe një vjedhje dhe një vrasje atëherë misteri dhe shqetësimi bëhet akoma më i madh…

 

Kjo situatë i ka ndodhur Prestonit, një nëpunësi banke dhe llogaritar i një shoqate bamirëse pas një sërë faktesh edhe pasi ai e ka kuptuar që vërtet ka munguar 24 orë por që amnezia nuk e lë të kujtojë.

 

Ç’lidhje ka Prestoni ? Kush i ka bërë ?…Të gjitha do i merrni vesh në komedine mister: “Në shtëpi në orën shtatë ” te dramaturgut satirik britanik Robert Cedrik Sherriff që po vihet në skenë nga regjisori Roland Minga me trupen e teatrit “Petro Marko” …

 

Me aktoret Astrit Mamaj, Matilda Avduli, Margent Caushi, Jorgaq Tushe, Eliona Thomaraj dhe Lavdimir Abilaliaj…Skenografi të Drini Shehut dhe Muzikë te Artur Dhamos…

 

Së shpejti…në sallën e teatrit ” P.Marko”. Nje shfaqje që kurrësesi nuk duhet humbur…

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here