RUBIN MATI DHE MIMOZA SELIMI “JETA ESHTE E BUKUR” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

RUBIN MATI DHE MIMOZA SELIMI “JETA ESHTE E BUKUR”

Rubin Mati është këngëtar i njohur për vitet 1988-1992. Në Dhjetor 1989, Luan Manahasa & Rubin Mati marrin pjesë në Festivali i 28-të në RTSH me këngën “Nën Qiellin E Kaltër Të Rivierës”.

Në Dhjetor 1992, Rubin Mati merr pjesë në Festivali i 31-të në RTSH me këngën “Trashegimi”.

 

Mimoza Selimi është këngëtare e njohur. Në Dhjetor 1991, Mimoza Selimi, Adhurim Demiri & Dashnor Diko marrin pjesë në Festivali i 30-të në RTSH me këngën “Na Kujtoni”.

Në Dhjetor 1992, Kastriot Ago & Mimoza Selimi marrin pjesë në Festivali i 31-të në RTSH me këngën “Europa Ëndrra Jonë”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here