Rrugët e bardha të përjetësisë!

0

Të dy tashmë i takojnë përjetësisë. U larguan nga kjo botë duke lënë artin e tyre pas, si të vetmin testament artistik mes ne të gjallëve.

Elida Cangonji iku me herët, tani edhe Rikard Ljarja! Sëmundja e pashërueshme u tregua e keqe me ta, para kohe ju mbylli sytë dhe i ndau nga publiku i dashur dhe planet e tyre artsistike.

Zana dhe Deda që ata i përjetësuan në artin e shtatë shqiptar, vijojnë të mrekullojnë me lojën e tyre, breza e breza shqiptarësh, duke u falur atyre shumë emocion artistik! I përjetshëm qoftë kujtimi i Lidës dhe Rikardit!

Ndalohet rreptësisht ripublikimi i këtij shkrimi, sipas nenit 80, ligji 35/2016

Pergatiti per Aktoret Shqiptare: Ilir Shyta

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here