“Rrënjët Shqiptare” dhe Marin Mema mbledhin 800 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti

0

 

 

“Rrënjët Shqiptare” me president Marko Kepin dhe Marin Mema kanë ndërmarrë një nismë për t’u ardhur në ndihmë të prekurve nga tërmeti.

Ata kanë mbledhur 800 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here