RIKARD LJARJA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Rikard Ljarja në role:

 

“Komisari i dritës – (1966)…Dritan Shkabaj

 

 

“Duel i heshtur” – (1967)…Skënder Guri

 

 

“Ngadhnjim mbi vdekje” – (1967)…Perlat Pëllumbi

 

 

“Plagë të vjetra” – (1969)…Naimi

 

 

“Kur zbardhi një ditë” – (Ura -1971)…Komisari

 

 

“Ndergjegja” – (1972)…Kujtimi

 

 

“Yjet e netëve të gjata” – (1972)…Adili

 

 

“Shtigje të luftës” – (1974)…Rrema

 

 

“Shpërthimi” – (1974)…Iliri

 

 

“Rrugë të bardha” – (1974)…Deda

 

 

“Rrugicat që kërkonin diell” – (1975)…Gaqua

 

 

“Ne fillim të verës” – (1975)…

 

 

“Ilegalët” – (1976)…Inxhinier Tosti

 

 

“Monumenti” – (1977)…Një nga anëtarët e lëvizjes”

 

 

“Në pyjet me borë ka jetë” – (1978)…Luka

 

 

“Radiostacioni” – (1979)…Komandanti Dino

 

 

“Skëterë 43” – (1980)…Andrea

 

 

“Pranverë e hidhur” – (1985)…Teli

 

 

“Në prag të jetës” – (1985)…Andrea

 

 

“Rrethi i kujtesës” – (1987)…Dr. Petrika

 

 

“Pesha e kohës” – (1988)…Vasili

 

 

“Fletë të bardha” – (1990)…Ermiri

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here