Reshat Arbana propozohet për titullin ‘Qytetar Nderi’ i Tropojës, kryebashkiaku: Të strehohet përjetësisht në kujtesën tonë

0

 

 

Artisti i madh shqiptar Reshat Arbana propozohet për titullin “Qytetar Nderi”, nga Bashkia e Tropojës. Një lajm të tillë e ka bërë të ditur vetë kryetari i kësaj Bashkia, Rexh Byberi i cili shkruan se përgjatë këtyre 5 dekadave në skenë u ka dhënë shumë popullit shqiptar.

Artisti i madh shqiptar Reshat Arbana propozohet për titullin “Qytetar Nderi”, nga Bashkia e Tropojës. Një lajm të tillë e ka bërë të ditur vetë kryetari i kësaj Bashkia, Rexh Byberi i cili shkruan se përgjatë këtyre 5 dekadave në skenë u ka dhënë shumë popullit shqiptar.

“Ju bej me dije se sot ne cilesine e Kryetarit te Bashkise Tropoje i propozova Keshillit Bashkiak akordimin e titullit “Qytetar Nderi” artistit te madh Reshat Arbana.Me lojen e tij kinematografike e teatrore mbi 5 dekada ky artist-ikone ka portretizuar karakteret me te spikatura te treves tone! Eshte nder dhe kenaqesi qe simboli i pashoq i Isa Boletinit te jete qytetari me i ri i Tropojes dhe te strehohet perjetesisht ne kujtesen tone”, shkruan Byberi.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here