Premiere e re në teatrin “Migjeni”

0

 

 

Premiere e re në teatrin “Migjeni”: Në datat: 3, 4, 5 /06/ 2019.Ora: 19:00 “KUMARXHIU” nga Carlo Goldoni.

 

Përmbledhje, Përshtatje dhe Regjia: Michele Modesto Casarin; Maskat: Stefano Perocco di Meduna; Kostumet dhe Skenografia: Adnan Kastrati; Shqipërimi: Zija Vukaj.

 

Interpretojnë: Simon Shkreli, Linda Jarani, Indri Qyteza Shiroka, Fritz Selmani, Vladimir Doda, Jozef Shiroka, Merita Smaja, Zyliha Miloti “Mjeshtër i Madh”, Pjerin Vlashi.

 

Këngëtare: Rezarta Smaja. Fizarmonikë: Ilir Zoga. Klarinetë: Namik Jahja. Kitarë: Bled Doçi. Bateri: Fatmir Mesi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here