Poezia pa titull që poetesha Natasha Lako i dedikoi në rini, bashkëshortit të saj, aktorit dhe regjisorit të mirënjohur Mevlan Shanaj:

0

20 qindarka për të folur me ty,

30 qindarka për të ardhur tek ty,

50 qindarka për të bërë dashuri.

Sikur miliona të më jepnin

nuk do të kthehesha mbrapsht nga ti…!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here