Per aktoren Marika Kallamata, ikjen e saj dhe harresën tonë! Nga Rezarta Reci

0

 

 

Që kur të intervistova në Parkun Rinia që ishte i gjithi për ne të dyja dhe Arratinë tonë profesionale nuk të kisha parë më.

Ishim telefonuar paksa fillimisht, mbaja hapat për të të përshëndetur në ecjen tënde rezistente për të mos iu dorëzuar moshimit dhe mbylljes në shtepi.

Po moshimi nuk të fal! As vdekja!

Uroj të kesh ikur e paqtë, e qetë dhe me atë humorin tënd karakteristik.

Pusho në paqe Zonje e nderuar dhe e harruar!

Të ruaj në arkiv me rrëfimin tënd të jetes per te cilin te jam mirenjohese ! Por edhe permes fotove qe fiksuan takimin tone!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here