PANDI RAIDHI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Pandi Raidhi në role:

 

“Tana” – (1958)…

 

 

“Vitet e para” – (1965)…Xha Kasëmi

 

 

“Ngadhnjim mbi vdekjen” – (1967)…Xhe Telua

 

 

“Horizonte të hapura” – (1968)…Xha Ymeri

 

 

“Mëngjese lufte” – (1971)…Teneqexhiu

 

 

“Kur zbardhi një ditë” – (Ura, 1971)… Xha Loni

 

 

“Yjet e netëve të gjata” – (1972)… Agua

 

 

“Krevati i perandorit” – (1973)… Partizani Meke

 

 

“Shtigje të luftës” – (1974)… Babai i Shabanit

 

 

“Shpërthimi” – (1974)…Lamja

 

 

“Rrugicat që kërkonin diell” – (1975)…Jorgo, pronari i kafenesë

 

 

“Beni ecën vetë” – (1975)…Thomai

 

 

“Tokë e përgjakur” – (1976)…Vasili

 

 

“Përballimi” – (1976)… Pllaton Bubuqi

 

 

“Zonja nga qyteti” – (1976)…Xha Bakua

 

 

“Monumenti” – (1977)… Llambro Leka, lulishtari

 

 

“Streha e re” – (1977)… Loni

 

 

“Liri a vdekje” – (1979)… Çarçani

 

 

“Ne vinim nga lufta” – (1979)… Dulia

 

 

“Një shoqe nga fshati” – (1980)… Xha Bakua

 

 

“Partizani i vogël Velo” – (1980)… Komandanti, Bani i Dukës

 

 

“Agimet e stinës së madhe” – (1981)… Sharko Sheqi

 

 

“Nëntori i dytë” – (1982)… Demir Arbana

 

 

“Duaje emrin tënd” – (1984)… Kuzhinieri Thoma

 

 

“I paharruari” – (1984)… Punëtori Koli

 

 

“Kush vdes në këmbë” – (1984)… Prifti i fshatit

 

 

“Dasëm e çuditëshme” – (1986)… Ganiu, babai i Sherkës

 

 

“Rrethimi i vogël” – (1986)… Meti

 

 

“Përsëri pranverë” – (1987)… Marangozi Tasi

 

 

“Familja ime” – (1987)… Xha Tasi

 

 

“Njerëz në rrymë” – (1989)… Tano Bashari, babai i kryetarit të komitetit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here