“Pa operacione, botoks dhe silikon”! Bukuria natyrale që s’u venit kurrë tek këto aktore të kinematografisë shqiptare

0

Në kohën e kirurgjisë plastike, botoksit dhe silikonit, trysnia sidomos në botën e showbizit dhe kinematografisë për të qenë e pëlqyer është e madhe.

Por këto ndërhyrje, shpeshherë vijnë me koston e tjetërsimit të tipareve, dhe në atë përpjekjen e dëshpëruar në kërkim të të bukurës dhe rinisë së përjetshme, ato që i hyjne kesaj rruge, mund të përballen edhe me efektin e kundërt.

Megjithate përballë këtyre shembujve të sotëm, kemi ato të bukurisë së thjeshte dhe natyrale që nuk venitet asnjëherë, dhe të cilën vitet vetëm sa e fisnikërojnë.

Ja disa nga aktoret më të hijshme të kinematografisë sonë:

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here