Nuset e filmit shqiptar! (Foto)

0

 

 

Avdije Alibali (Mamica); “Skënderbeu” – (1953)

 

Adelina Xhafa (Katrina); “Përse bie kjo daulle” – (1969)

 

Elida Janushi (Marta); “Brazdat” – (1973)

 

Majlinda Bërxolli (Pranvera); “Pranverë në Gjirokastër” – (1978)

 

Majlinda Gjodede (Bele); “Dollia e dasmës sime” – (1978)

 

Rajmonda Bulku (Shpresa); “Nusja dhe shtetrrethimi” – (1978)

 

Shpresa; “Keshilltarët” – (1979)

 

Shpresa Bërdëllima (Asimeja); “Përtej mureve te gurta” – (1979)

 

Ermira Gjata (Bardha); “Nusja” – (1980)

 

Shpresa Bërdëllima (Vali); “Era e ngrohtë e thellësive” – (1982)

 

Rezarta Vinçani (Eli); “Shokët” – (1982)

 

Dhurata Kasmi (Margarita); “Dora e ngrohtë” – (1983)

 

Tatiana Leska (Motra e Visarit); “Militanti” – (1984)

 

Rajmonda Bulku (Diana); “Të paftuarit” – (1985)

 

Pranvera Lumani (Sherka); “Dasëm e çuditshme” – (1986)

 

Elvira Diamanti (Marigoja); “Përrallë nga e kalauara” – (1987)

 

Rabie Hyka (Drita); “Zëvëndësi i grave” – (1987)

 

Anila Karaj (Lumto); “Pesha e kohës” – (1988)

 

“Misioni përtej detit” – (1988)

 

“Kthimi i ushtrisë së vdekur” – (1989)

 

Merita Dabulla; “Edhe kështu edhe ashtu” – (1989)

 

Sesilja Plasari (Alma); “Edhe kështu edhe ashtu” – (1989)

 

“Vitet e pritjes” – (1990)

 

Albana Mici; “Vetmi” – (1990)

 

Matilda Makoçi (Dudekate); “Balada e Kurbinit” – (1990)

 

Samanta Karavello; “Gjoleka djali i Abazit” – (2006)

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here