Njerëzit e Televizionit Shqiptar, fotoja e rrallë e vitit 1988

0

 

 

Miliona shqiptarë i kanë ndjekur çdo mbrëmje në të vetmin televizion që kishin mundësi të shihnin për disa dekada rresht. Ata ishin “pjestarë” të familjeve shqiptare me të famshmen “Revista Televizive” dhe disa programe të tjerë.

Ish-gazetari i Radio-Televizionit Shqiptar, Milto Baka, ka publikuar një foto të punonjësve të Redaksisë së Informacionit në vitin 1988. Në foto spikasin Amalia Dhamo, Tefta Radi, Ferdinant Samarxhi, Arian Negro, Gazmir Shtino, Dhimitër Gjoka, Bujar Kore, Lirim Zalla, Artur Himçi, Vladimir Grillo, Astrit Kazaferi dhe Xhevdet Shmili.

Deri në vitin 1990, Televizioni Shqiptar transmetonte një program të reduktuar vetëm gjatë orëve të pasdites, që mbyllej në mbrëmje.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here