Një shkollë nëntvjeçare e Tiranës këtë vit ka marrë emrin e aktores Drita Pelinku. 

0

 

 

Një shkollë nëntvjeçare e Tiranës këtë vit ka marrë emrin e aktores Drita Pelinku.
Nesër, me datë 3 Dhjetor 2018 , në përvjetorin e ditëlindjes së saj, organizohet një ceremoni kremtuese sëbashku me nxënësit, mësuesit, prindërit e kësaj shkolle të cilët e vlerësojnë emrin dhe veprën e zonjës Drita Pelinku e cila shfaqjen e fundit të saj në skenë e dha në moshën 83 vjeçare.

Në këtë ceremoni, që do moderohet nga unë, nuk do të mungojnë copëzat e rrëfimit për miken, bashkëpunëtoren a pedagogen e tyre si Roza Anagnosti, Timo Flloko, Bujar Asqeriu, Kiço Londo, Hervin Çuli, Meri Lalaj..

Ftesa është e hapur për të gjithë ata që vazhdojnë ta çmojnë rrugëtimin artistik të aktores Drita Pelinku. Ju mirëpresim në ambientet e shkolles 9- vjeçare Drita Pelinku, dt.3.12.2018, ora 16.00!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here