NJË FESTË NDRYSHE NË KINEMA “KADRI ROSHI” KUÇOVË

0

 

NJË FESTË NDRYSHE NË KINEMA “KADRI ROSHI” KUÇOVË

“Mirënjohje për Artistët tanë” Formati Kinematografik, që do të ngrejë siparin në datat 7 dhe 8 Mars në Kinema “Kadri Roshi”. Ky aktivitet organizohet nga Production Cinemania, Bashkia e qytetit Kuçovë, Qendra Kulturore Fenix, nën kujdesin e veçantë të Kryetarit të Bashkisë z. Selfo Kapllani.

 

Emra të spikatur të skenës dhe ekranit nën moderimin e Prezantueses së njohur Silvana Braçe do të surprizojnë dy mbrëmjet e një spektakli show duke vlersuar figura të shquara si Regjisori Kujtim Gjonaj dhe Artisten Adivie Alibali, kujtime në një sfond muzikal, me të ftuar poetë,shkrimtarë, skenaristë etj. do të sjellin plot emocion bukurinë dhe magjinë e kinemasë Shqiptare në vite.

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here