“Ngjashmeria e artistëve”: Arti dhe Kultura, janë shpirti i një Kombi.

0

 

 

BEKIM FEHMIU & ALEKSANDER RRAPI

Ngjashmëria e aktorëve Shqiptarë qe karrierën  e tyre artistike e zhvilluan përtej kufijve  atdhetar.

Suksese brezave me te rinj ne ngjashmerine e tyre artistike me Yje Botërror.

Urojmë per te gjithe ju  nga faqja jone : ” Gezuar miq, artiste te faqes sone.

Një vit të mbar për të gjithë ju që krijoni dhe i shërbeni artit skenik me dashuri e pasion,

Një vit i mbare e me suksese në punën tuaj fisnike duke na dhuruar prej vitesh emocione dhe kenaqësi të pafundme.

“Arti dhe Kultura”, janë shpirti i një Kombi.

Gëzuar 2020!

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here