NA ISHTE DIKUR CIRKU SHQIPTAR

0

 

 

Në vitet 1930-1935, disa të rinj guximtarë, të nxitur nga artistë endacakë që erdhën nga vende të ndryshëm të botës hodhën hapat e para në këtë fushë me fuqi të madhe magnetike.

Të tjerë i pasuan dhe dalëngadalë filloi të marrë trajtë shtëpiza e artistëve tanë të cirkut, që vit pas viti e dekadë pas dekade u rrit dhe u pasurua duke u transformuar në një ndërtesë të bukur, të pëlqyeshme e të dashur për artistët dhe artdashësit e cirkut.

Materiali i ofruar është interesant dhe tërheqës jo vetëm për personat e fushës, por edhe për cilindo lexues, i cili do ta gjejë të pëlqyeshëm dhe joshës, për të mësuar diçka më shumë në jetën e tij për artin magjik të cirkut dhe artistët që e trajtojnë atë.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here