MIRUSH KABASHI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Mirush Kabashi në role:

 

“Gunat përmbi tela” – (1977)… Një nga protestuesit

 

 

“Koncert në vitin 1936” – (1978)… Komandant Shazivari

 

 

“Emblema e dikurshme” – (1979)…Njeriu me shishe

 

 

“Radiostacioni” – (1979)… Janaq Kristo

 

 

“Ne vinim nga lufta” – (1979)… Stiliani-piktori

 

 

“Gëzhoja e vjetër” – (1980)… Bakja

 

 

“Karnavalet” – (1980)… Nikollaqi

 

 

“Një shoqe nga fshati” – (1980)… Dajua i Tirkës

 

 

“Një ndodhi në port” – (1980)… Çalamani

 

 

“Dora e ngrohtë” – (1983)… Brahushi

 

 

“Kohë e largët” – (1983)… Asketi Lithan

 

 

“Nxënësit e klasës sime” – (1984)… Nardi

 

 

“Binarët” – (1987)… Dyri

 

 

“Telefoni i një mëngjesi” – (1987)… Kujtimi

 

 

“Zëvëndësi i grave” – (1987)…Lisimaku

 

 

“Edhe kështu edhe ashtu” – (1989)… Apostol Sako

 

 

“Nata” – (1996)…Babai

 

 

“Ne dhe Lenini” – (2008)… Zino Kaleshi

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here