MATILDA MAKOÇI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E SAJ

0

 

Matilda Makoçi në role:

 

“Në kufi të dy legjendave” – (1981)… Eda

 

 

“Si gjithë të tjerët” – (1981)…Jeta

 

 

“Apasionata” – (1983)… Mira

 

 

“Të mos heshtësh” – (1985)… Silvi

 

 

“Hije që mbeten pas” – (1985)… Marieta

 

 

“Shpresa” – (1988)… Shpresa

 

 

“Balada e Kurbinit” – (1990)… Dudekate

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here