MARGARITA XHEPA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E SAJ

0

 

“Vitet e para” – (1965)…Zyraka

 

 

 

“Gjurma” – (1970)…Gruaja e Artanit

 

 

 

“Dimri i fundit” – (1976)…Shanua

 

 

 

 

“Tokë e përgjakur” – (1976)…Sanda

 

 

 

“Pylli i lirisë” – (1976)…Katerina Zeka

 

 

 

“Dollia e dasmës sime” – (1978)…Nëna e nuses

 

 

 

 

“Gjeneral Gramafoni” – (1978)…Gruaja e prefektit

 

 

 

“Koncert në vitin 1936” – (1978)…Eleni Jankollari

 

 

 

“I treti” – (1978)…Xhevoja, gruaja e Qazimit

 

 

 

 

“Me hapin e shokëve” – (1979)…Nëna e Gonit

 

 

 

“Dita e parë e emërimit” – (1981)…Drita

 

 

 

“Shokët” – (1982)…Nëna e Gencit

 

 

 

“Apasionata” – (1983)…Nëna e Arturit

 

 

 

“Dora e ngrohtë” – (1983)…Nëna e Besimit

 

 

 

“Militanti” – (1984)…Nëna e Visarit

 

 

 

“Gurët e shtëpisë sime” – (1985)…Lilo Mërtirja

 

 

 

“Gabimi” – (1986)…Mësuesja

 

 

 

“Fillim i vështirë” – (1986)…Mjekja

 

 

 

“Rrethi i kujtësës” – (1987)…Tefta

 

 

 

“Pranvera s’erdhi vetëm” – (1988)…Nëna e Irenës

 

 

 

“Misioni përtej detit” – (1988)…Kristulla

 

 

 

“Vitet e pritjes” – (1990)…Nëna

 

 

 

“Një djalë dhe një vajzë” – (1990)…Kristina

 

 

 

“E diela e fundit” – (1993)…

 

 

 

 

“I dashur armik” – (2004)…Nënëmadhja

 

 

 

“Ne dhe Lenini” – (2009)…Elisabeta

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here