Malli per nenen; Kolona zanore e filmit “Eja”

0

 

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1987. S: Petrit Ruka; R: Prio Milkani – AM -; O: Saim Kokona – AM -; Pi: Ilia Xhokaxhi; M: Ardit Gjebrea; Z: Gezim Sula; RM: Neriman Furxhi; AR: Grigor Stavri, Adrian Selimi; AO: Reis Cico; G: Bujar Gjashta; Pk: Mina Zaka; Nd: Agron Halilaj; Md: Pjerin Kodheli; N: Hysen Milla; Pek: Mark Gjoni; Mo: Kadrie Barushi; Zh: Mira Mecule; D: Klement Rrota;

 

A: Guliem Radoja – AM – (Lirimi); Drita Nikolla (Shpresa); Ermira Zyrakaj (Vjosana); Artur Gorishti (Arturi); Einar Nelku (Arbeni); Violeta Manushi – AP – (Ruzhdia); Merita Cocoli (Lula); Mariana Gjoni (shoqa e Vjosanes); Anila Karaj (nje shoqe); Luan Qerimi – AM – (Moisiu); Pranvera Lumani (shoqe); Frederik Zhilla, Muhamet Muca etj.

 

Midis nxenesve qe kryejne praktiken mesimore ne nje qytet te vogel ndodhen edhe disa vajza te shtepise se femijes. Shpresa, heroina e filmit, njeh midis tyre Vjosanen, vajzen e saj, lindur pas nje dashurie fatkeqe. Shpresa tashme eshte e martuar, dhe kete histori ashurie nuk ia ka treguar bashkeshortit, por ajo tronditet dyfish ku konstaton se dhe vajza e saj rrezikon te perserite ate gabim qe ajo ka bere dikur, duke dashuruar nje djale te shthurur. Prandaj i duhet te vendose.

 

Kolona zanore e filmit: EJA – Malli per nenen

Aktoret Shqiptare

Δημοσιεύτηκε από Aktoret Shqiptare στις Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here