“LULE BORE” – KOMPLEKSI I KENGETAREVE DHE I KOMPOZITOREVE – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

Tuj shetit un n’mal e n’koder,
tuj prek lulet t’gjith me dorë,
ne n’nji kopsht ma t’bukuren n’Shkoder,
ty të gjeta luleborë

Je e vogel por e plotë,
ty t’kerkoj un tash sa mot,
tash sa mot un ty t’kërkoj,
veç me ty jeten ta coj,
Eja, eja luleborë,
se me ty do thur kuror.
Eja, eja luleborë,
se me ty do thur kuror.

 

Pash’ ma t’buk’ren stinë t’pranverës
Pash’ ma t’buk’rin drandofill!
Mos t’ja falish kuj ti erën
Se për mu vetëm ke çilë!

Eja, eja luleborë,
se me ty do thur kuror.
Eja, eja luleborë,
se me ty do thur kuror.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here