LUAN ZHEGU “PORTRETI” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

LUAN ZHEGU “PORTRETI”

Luan Zhegu është këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur.
Emocion më të madh ose mund të thuash një lloj lumturimi në qenien e tij (ndoshta e pa shprehur) ka qenë në vitin 1995, kur ai ka kënduar një duet me Ledina Çelon “A e doni dashurinë?”. Ishte një këngë e Osman Mulës me tekst të Jorgo Papingjit. Ishte një emocion i jashtëzakonshëm, ku mbas 7 vitesh iu kthye skenës. Sepse ishin vitet e fluiditetit të mendimit njerëzor me emrin e koduar “tranzicion”. Ishin vitet e hallakatjes së mendimit njerëzor ku çdo njeri donte të prekte atë që nuk e kishte prekur për 45 vjet.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here