Llazi Serbo ne filmin shqiptar

1

 

 

Llazi Sërbo lindi më 9 mars të vitit 1945 në Korçë dhe vdiq me 13 shtator 13 shtator 2010, është aktor shqipar.Pasi diplomohet për aktor nga Instituti i Lartë i Arteve (sot Akademia e Arteve) fillon punën si aktor profesionist në teatrin “Andon Zako Çajupi” në Korçë. Për meritat e tij artistike Llazi Sërbo është nderuar me titullin i lartë “Artist i Popullit”.

 

“Yjet e netëve të gjata” – (1972)…Dajlani

 

 

“Operacioni zjarri” – (1973)…Kreshnik Martini

 

 

“Shembja e idhujve” – (1977)…Mësuesi)

 

 

“I treti” – (1978)…Bexhet Alushi

 

 

“Nusja dhe shtetrrethimi” – (1978)…Kapiten Edagari

 

 

“Gracka” – (1983)…Gazmendi

 

 

“Kush vdes në këmbë” – (1984)…Ajaz Gjika

 

 

“Dasma e shtyrë” – (1985)…Bala

 

 

“Tre njerëz me guna” – (1985)…Agua

 

 

“Asgjë nuk harrohet” – (1985)…Anda Rama

 

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here