KOLONA ZANORE E FILMIT “DIMRI I FUNDIT” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

1

 

SHARE

1 COMMENT

  1. Një nga muzikat më të bukura të filmave që kam parë, shqiptarë dhe të huaj.

    E JASHTËZAKONSHME!

    Ritëm, patos, emocion, optimizëm!

    Nuk ngopem ta dëgjoj edhe çdo ditë.

    Përgëzime kompozitorit!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here