Kolegët nuk e braktisin! Roza Anagnosti: Rikard Ljarja ka lënë një pasuri të jashtëzakonshme

0

Ndonëse është një moment, ku vendi po përballet me pandeminë COVID-19, artistët, mikët dhe kolegët janë aty për t’i dhënë lamtumirën e fundit Rikard Ljarja. Aktorja e njohur, Roza Anagnosti, e shoqëruar nga bashkëshorti i saj Dhimitër Anagnosti, ka gjetur forcën për të thënë disa fjalë nderimi më Rikardin.

“Ne kemi një miqësi shumë të mirë me familje, ato që ka lënë ai nuk do të harrohen, Kanë lënë një pasuri të jashtëzakonshme për artin. Kam punuar me të si regjisor në momente shumë të vështira. Pushtoftë në paqe dhe vepra e tij të ketë një jetë sa më të gjatë”, tha Roza.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here