KOLAZH ME KENGE NGA FESTIVALET E INTERPRETUESVE – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

Festivali i Muzikës Së Lehtë Në Radio Televizionin Shqiptar
Festivali i Këngës në Radiotelevizion Shqiptar kanë qenë dhe mbeten një nga ngjarjet kulmore artistike shqiptare. Organizohet në çdo fund viti në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Në të marin pjesë këngetarë të rinj dhe këngëtarë të afirmuar. Festivali zhvillohet gjatë disa netëve.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here