KADRI ROSHI (BABE HYSENI) NE ROLIN E MESUESIT ATDHETAR – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

“LIRI A VDEKJE”, P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane, 1979. S: Vath Koreshi: R: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro: Kadri Roshi (per rolin e Hysenit) dhe Gjergj Lala (per rolin e Mihal Gramenos) u nderuan me medaljonin e Festivalit IV te Filmit Artistik Shqiptar.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here