Ja si duket sot Krenar Arifi (Sulo)

0

 

 

Filmi “Lulëkuqe mbi mure” është ndër filmat shqiptarë më të preferuarit ku trajtonte çështjen e jetimëve shqiptarë ne kohën e Luftës së Dytë Botërore.

 

Aktori kryesor në këtë film ishte i madhi Kadri Roshi që luante rolin e kujdestarit, po një figurë tjetër e rëndësishme në film ishte dhe Sulua, jetimi në film që preku zemrat e shumë shqiptarëve, jo vetëm për lojën e mrekullueshme, por edhe për fundin tragjik që pati në film. Roli i Sulos, luhet nga aktori Krenar Arifi.

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here