Ja cilën moderatore të njohur televizive, ka zbuluar Xhevdet Feri… Zbuloni emrin e saj!

0

 

 

Ajo është moderatorja e Top-Channel, Albana Osmani. Në një intervistë për gazetarin Ilir Shyta, Feri tregon për guximin dhe insistimin e saj, kur ai ishte drejtor i këtij kanali televiziv të sukseshëm.

 

“Është meritë e saj. Erdhi, insistoi… E kishte syrin shumë të hapur. Si bënte syri tër. Dua tha, mundem… Dhe i thashë, kalo.

 

Në fillim ajo ka kaluar një test për montazh, se kishte mbaruar Arte Figurative. Mbas disa kohësh shefja e saj më tha: Kjo vajza di. E punësojmë gazetare. Unë isha dakort…” -rrëfen Xhefdet Feri.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here