In memoriam/ Stavri Shkurti, 5 gushti shenon daten e lindjes dhe ndarjen nga jeta

0

 

 

 

Figura artistike e aktorit Stavri Shkurti, që nga vendi i saj në rradhën e parë, e ndillte prej kohësh një shkrim. Florika, bashkëshortja e tij, tha se duhej pritur data 5 gusht për një përkujtim. Artisti i Popullit, në këtë datë ka edhe ditëlindjen e tij por edhe datën e vdekjes.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here