IKJET E TRISHTA NË KOHËN E COVID-19/ Llarja, Kruja e Kurti. Humbjet e mëdha që u përcollën vetëm nga familjarët

0

Me duartrokitje, ashtu siç një artist i madh e meritonte, është përcjellë në banesën e fundit aktori dhe regjisori Rikard Ljarja.

Situata e Covid-19, ka bërë që artistë të medhenj dhe personalite nga fusha e sportit që u shuan muajin e fundit fatkeqësisht, të mos jenë percjellë ashtu sikurse e meritojnë, për në banesën e fundit por vetëm me familjarët e tyre dhe rrethin e ngushtë nën masat e koronavirusit.

Rikard Llarja, Gëzim Kruja e Skënder Kurti ikën duke lënë vlera të medha pas në kinematografinë, artin dhe sportin shqiptar e në një kohë tjetër në ndarjen e tyre nga jeta, sikurse thotë edhe regjisori Kumbaro sheshi do ishte mbushur plot me qytetarë.

Rikard Ljarja

Gezim Kruja

Skender Kurti

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here