Humbi betejën me sëmundjen e rëndë/ Jeta dhe rolet brilante të Xhevdet Ferit

0

 

 

“Sketere 43′ – (1980)…Arjani

 

 

“Vellezer dhe shoke” – (1980)…Marko

 

 

“Gjurme ne kaltersi” – (1981)….Astriti

 

 

“Era e ngrohte e thellesive” – (1982)…Arbeni

 

 

“Treni niset ne shtate pa pese” – (1988)…Martini

 

 

“Peralle nga e kalauara” – (1987)…Trimi

 

 

“Dhe vjen nje dite” – (1986)…Gori Koroshi

 

 

“Besa e kuqe” – (1982)…Pali

 

 

“Fushe e blerte fushe e kuqe” – (1984)…Petriti

 

 

“Vendimi” – (1984)…Sadriu

 

 

“Hije qe mbeten pas” – (1985)…Agroni

 

 

“Vitet e pritjes” – (1990)…Gjoni

 

 

“Dasma e sakos” – (1998)…Sako

 

 

“Saimir” – (2004)…Edmondi babai i Saimirit

 

 

“Gjoleka, djali i Abazit” – (2006)…Shoferi i kamionit

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here