Tuesday, September 21, 2021

DON'T MISS

Koço Devole (1943)

    Koço Devole (1943). Aktor, regjisor, libretist, karikaturist. Ka lindur ne Kucove, me 28 nentor. Mbaroi liceun artistik “Jordan Misja”* dhe fill pas tij u...

I thjeshte, fjalë pak, fisnik, Regjisori i njohur Muharem Fejzo!

    I thjeshte, fjalë pak, fisnik, Regjisori i njohur Muharem Fejzo! Nuk do ta degjoje kurr te mburej koridoreve dhe ambjenteve kulturore kineastin e talentuar...

“AH VESHKAT E MIA” – DRAME NGA BABIS CIKLIROPULOS

  Drame nga Babis Cikliropulos; Regjisor: Kristaq Skrami; Skenografia: Agron Jakupi; Muzika: Krenar Zanko. Interpretojne aktoret: Astrit Mamaj (Miçara); Ilirian Aliu (Buli); Monika Lubonja (Magdalena); Vasil...

LATEST ARTICLES

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com